Gala COMES 2023: O seară magică, plină de surprize și emoții

0

Seara trecută, la Salonul Golden Events Săvinesti a avut loc Gala COMES S.A. 2023, care a adus strălucire și emoție, marcând decenii de devotament și excelență în activitatea acestei companii remarcabile.

Sub semnul insignei din aur, cu logo-ul emblematic pentru managementul senior, evenimentul a fost o ocazie de a reflecta asupra realizărilor și de a recunoaște contribuția remarcabilă a angajaților.

La eveniment au fost invitati toți angajații COMES, în număr de 270, împreună cu partenerii de viață.

Momente speciale, în această seară!

Recunoștintă pentru zeci de ani de activitate în COMES S.A. sub semnul insignei din aur cu logo-ul nostru pentru managementul senior.”, au transmis reprezentanții companiei.

O tombolă plină de surprize a adăugat o notă captivantă evenimentului, cu premii de valoare care au adus bucurie și entuziasm în rândul participanților.

O tombolă cu multe premii de valoare, printre care o Dacia Logan care ajunge la d-ul Botez Neculai, strungar, și o vacanță în Antalya pentru 2 persoane, timp de 7 zile de care se va bucura colegul nostru Simion Dumitru Laurențiu.”, au mai comunicat reprezentanții COMES S.A.

Alături de invitații speciali: Olguta Berbec, Remus Novac și Alexandru Brădațeanu, atmosfera festivă s-a completat cu colindele tradiționale și o petrecere extraordinară. Angajații au avut ocazia de a-și împărtăși bucuria sărbătorilor într-un cadru relaxat și plin de căldură.

Crăciun fericit tuturor!

Sărbătorile să vă aducă momente de liniște și reflecție, iar începutul anului să vă găsească pregătiți pentru noi provocări și succese.”, au mai transmis reprezentanții companiei COMES S.A.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate