(ACUM) Accident rutier cu victimă , în Neamț – Două mașini implicate

0

Cu scurt timp în urmă am fost informați cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Săbăoani, în zona Castelului de Apă.

Din primele informații furnizare de autorități se pare că o coliziune s-a produs între două autovehicule, rezultând rănirea unei persoane.

Vom reveni cu detalii pe măsură ce vor fi disponibile.

În jurul orei 12:20, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85 în comuna Săbăoani. La locul producerii evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman.
În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane. Un bărbat de 34 de ani, pasager într-un autoturism, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la CPU Roman.
Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor.

ISU Neamț

„La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 12:10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe sectorul de drum DN 2-E85, în afara localității Săbăoani.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 70 de ani, din județul Suceava, conducea un autoturism, pe sectorul de drum DN 2-E85, în afara localității Săbăoani, la intersecția cu DN28, nu ar fi respectat semnificația indicatorului OPRIRE, intrând în coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unui pasager în vârstă de 41 de ani, din județul Iași.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.”, a declarat insp.Ciofu Ramona – IPJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate