Accident grav pe E85, în Neamț

0

În această seară, s-a produs un accident grav pe DN 2/E85. Evenimentul rutier s-a produs în Săbăoani, satul Traian.

Din primele informații transmise de IPJ Neamț, este vorba de un autoturism răsturnat cu mai multe victime, din care una este încarcerată.

Circulația este blocată în zona accidentului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că un autoturism a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în șanț, pe DN 2 Roman – Suceava, în zona localității Traian, județul Neamț. Circulația este oprită pentru desfășurarea intervenției de extragere a unei persoane din autovehiculul avariat și cercetarea cauzelor producerii accidentului.

Se estimează reluarea traficului după ora 21.20.

În jurul orei 20:00, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85 în localitatea Traian din comuna Săbăoani.


La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman (o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD) și SAJ Roman (o ambulanță).
Un autoturism în care se aflau două persoane a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanț. O persoană s-a autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție iar o altă persoană a rămas încarcerată.
Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice, au acționat pentru scoaterea victimei rămasă încarcerată. Ulterior, victima o femeie de 49 de ani, a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la CPU Roman.
De asemenea s-a acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor

a transmis căpitan Irina Popa – ISU Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate