Vlad Grigorean, noul secretar executiv al PSD Neamț: „Sunt onorat de această oportunitate”

0

Vlad Grigorean este noul secretar executiv al Organizației Județene a Partidului Social Democrat Neamț. Hotărârea a fost luată la propunerea președintelui Daniel Vasilică Harpa, în ședința Consiliului Politic Județean Neamț din 15 decembrie a.c., cu unanimitate de voturi.

Din punctul nostru de vedere, acest tânăr face parte din generația nouă de politicieni, cu mentalități diferite, cu o altă deschidere și o viziune distinctă și ne dorim ca aceste trăsături să nu fie afectate de mediul politic. Mulți români investesc speranță în această nouă generație de oameni politici, considerând că aceștia ar putea să aducă schimbări semnificative. Așadar, pe umerii lui Grigorean și ai celorlalți politicieni tineri, apasă o responsabilitate enormă, ce derivă din așteptările extrem de mari din partea electoratului.

Mulțumesc domnului președinte al PSD Neamț, Daniel Vasilică Harpa, pentru propunerea de a ocupa funcția de secretar executiv în organizația județeană a PSD NEAMT și totodată, tuturor delegaților la Consiliul Politic Județean pentru susținerea și votul acordat.

Sunt onorat de această oportunitate și conștient de responsabilitatea și efortul necesar pentru fructificarea dezideratelor asumate.

Obiectivele noastre sunt foarte clare și anume câștigarea tuturor alegerilor din anul 2024 într-o manieră categorică, astfel încât Partidul Social Democrat să poată să-și impună politica bazată pe valori și repere morale și să-și îndeplinească noua direcție politică pentru anii ce urmează, să devenim forța politică a progresului, capabilă să îmbine creșterea economică cu dezvoltarea echitabilă a României.”,

a declarat Vlad Grigorean, noul secretar executiv al social-democraților nemțeni.

Vlad Grigorean are 36 de ani, este căsătorit și are doi copii. Născut si crescut în Piatra Neamț, a studiat la Colegiul Național „Petru Rareș”, apoi a absolvit Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole la Universitatea Tehnică de Construcții București, unde a obținut două mastere. Ulterior a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea „Petre Andrei” din Iași. În anul 2022, a urmat cursurile Institutului Diplomatic Român și programul „Managementul Resurselor în NATO” în limba engleză la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”. În anul 2023, a absolvit cursurile postuniversitare ale Colegiului Național de Apărare, programul „Securitate și Bună Guvernare”.

Membru activ al PSD din 2021, acesta ocupă în prezent si funcția de vicepreședinte al organizației municipale Piatra Neamț.

Alegerea lui Vlad Grigorean în funcția de secretar executiv al organizației PSD Neamț este o dovadă a încrederii spre noua generație social-democrată nemțeană.”

transmit reprezentanții PSD Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate