[VIDEO/IMAGINI] Pentru iubitorii de FRUMOS: Festival de Datini și Tradiții în comuna Gârcina

1

Cine nu iubește un festival de datini și tradiții, organizat ca la carte? Iată că la Gârcina, după mai bine de 30 de ani, un astfel de spectacol a umplut sala Căminului Cultural iar despre acest eveniment Primarul Gontaru Gavril Mihai povestește cu mândrie și recunoștință:

Am reușit alături de voi dragi gârcineni, almășeni și cuiejdeni să dăm startul datinilor și obiceiurilor comunei noastre pe scena Căminului Cultural. După mai bine de 30 de ani, în sfârșit sala caminului cultural a fost plină de spectatori dornici să urmărească evoluția pe scena a Urșilor din Cuiejdiu, colindătorilor Bujorelul Gârcinean și elevilor claselor V- VIII conduși de dna profesoară Vasilica Cosma, Ansamblul folcloric BRÂUL ROȘU , Laurențiu Marian, Catalina Dumitrachi, Mirel Covrig, Ignat Petru, Irinel Corfu & familia Corfu.

Mulțumim tuturor pentru participare și implicare în special colegilor de la Primăria Gârcina și Consiliul Local care au fost alături de noi în această duminică din decembrie când centrul comunei Gârcina a început sa răsune din nou! Felicitări tuturor!

Primarul comunei Gârcina

Mai jos, imagini și video de la festivalul care face obiectul acestui articol. Felicitări tuturor celor care au făcut posibil un astfel de moment deosebit!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Diogene spune

    Strâmt tare in Camanul Cultural…Nu am avut loc…Gircina merită un spatiu mai mare pt astfel de evenimente…Apoi,toată lumea vine cu capra, cu ursul,cu uraturi și cu celelalte,dar nimeni nu vine cu STEAUA…La Cuiejdi încă se mai păstrează obiceiul și ar fi păcat să se piardă,motiv pt care recomand că de anul viitor să se gândească cineva și la asta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate