Activități preventive în unitățile de învățământ din Poiana Teiului, Doljești, Ștefan cel Mare și Piatra-Neamț

0

„Chiar dacă vacanța de Crăciun se apropie cu pași repezi, am continuat activitățile de prevenire pe care le desfășurăm permanent în școlile din județul Neamț.

Astfel, polițiștii de siguranță școlară, de prevenire și polițiștii rutieri au desfășurat activități preventive în unitățile de învățământ din Poiana Teiului, Doljești, Ștefan cel Mare și Piatra-Neamț.

Cei aproximativ 600 de elevi au ascultat cu interes lecțiile noastre de prevenire a victimizării, portul ilegal de armă albă, bullying și cyberbullying, consumul de substanțe interzise, răspunderea penală a minorilor și siguranța pe internet.

Fiind în apropierea sărbătorilor de iarnă, nu am putut să nu atingem și o tematică destul de actuală, aceea a prevenirii infracțiunilor specifice acestei perioade, cu accent pe folosirea articolelor pirotehnice, teme care fac parte din campania „Sărbători în siguranță”, desfășurată la nivelul Poliției Române.

Activități similare vom desfășura și în perioada următoare”, a transmis IPJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate