Accidentul MORTAL în care a fost implicată o mașină din Neamț, surprins de camerele de bord: impactul a fost extrem de violent (VIDEO)

0

Pe data de 11 decembrie relatam despre un accident rutier deosebit de grav care a avut loc în satul Războieni, Comuna Ion Neculce/Iași. Un impact violent între un autoturism cu numere de Neamț (informație confirmată de la locul evenimentului) și un microbuz s-a soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru (articolul complet AICI – CLICK).

Acum aproximativ 18 ore a apărut în spațiul public și filmarea care surprinde tragedia la momentul producerii. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional:

Reamintim că persoana decedată este șoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași, a transmis detalii despre unul dintre pacienții răniți:

„Pacienta pasageră în dubița, din terapie intensivă cu politraumatism din accidentul rutier, este stabilă, suport hemodinamic. Mișcă membrele, pare că se trezește, dar este încă intubată”.

„La data de 11 decembrie a.c., polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier ce a avut loc în localitatea Războieni. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că între două autoturisme a avut loc o coliziune. În urma impactului, patru persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Unul dintre șoferi a decedat în urma impactului (un bărbat de 65 de ani), celălalt conducător auto fiind testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Sursa Video: Radar Iași, preluat de 24 Iași:

Mai multe detalii despre acest subiect, mai jos:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate