Abateri GRAVE pe drumurile din Neamț – depistați în flagrant de polițiști

0

La data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 16:55, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț-BDNE Bicaz, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Republicii, în localitatea Bicaz, au depistat în trafic un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din Hunedoara.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

La aceeași dată, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe strada 1 Decembrie 1918 din Târgu-Neamț, au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că numerele de înmatriculare aparțin unui alt autoturism.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu numere false.

***

La data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe raza localităţii Cordun au depistat în trafic o autoutilitară condusă de un bărbat de 51 de ani din aceeași localitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

***

La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 20:20, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț au depistat în localitatea Răucești un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani din aceeași localitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

***

În noaptea de 10 decembrie a.c., în jurul orei 01:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe raza localităţii Tămășeni au depistat în trafic un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani din aceeași localitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate