ULTIMA ORĂ: Accident cu victimă în Piatra-Neamț (VIDEO)

0

Un accident rutier a avut loc cu câteva minute în urmă pe strada Cetatea Neamțului, în Piatra-Neamț. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Inspector Ramona Ciofu.

Potrivit participanților o persoană a fost rănită. Nu se cunosc mai multe date despre starea victimei la momentul redactării acestui articol.

Revenim cu date oficiale în scurt timp.

OFICIAL IPJ:

La data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 08:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Cetatea Neamțului, în municipiul Piatra-Neamț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce un tânăr de 18 ani, din Bodești, conducea un autoturism, din direcția Târgu-Neamț spre centrul municipiului Piatra-Neamț, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa pe sensul opus, condus de un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Bicaz.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat, în vârstă de 52 de ani, din Bodești, pasager în primul autoturism.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate