N-au ce căuta șanțurile langă drum, nici gardurile și nici spațiul verde. Încurcă șoferii, dom’le! (NEAMȚ)

0

La data de 5 decembrie a.c., în jurul orei 17:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în parcarea unui centru comercial din municipiul Roman, soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 45 de ani, cetățean bulgar, efectua manevre cu un ansamblu de vehicule în curtea unui centru comercial din Roman, ar fi produs mai multe avarii unei suprafețe de gard, deteriorând și spațiul verde.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

***

La aceeași dată, în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Pipirig, soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Stânca, conducea un autoturism pe DN 15B, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în șanțul de pe partea dreaptă a părții carosabile.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate