Acțiuni pentru prevenirea infracțiunilor rutiere și a faptelor cu violență – 12 sancțiuni aplicate și 2 certificate de înmatriculare retrase (NEAMȚ)

0

La data de 28 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni, sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă, împreună cu cei din cadrul Biroului Rutier Roman au desfășurat activități specifice pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor rutiere și a celor contra patrimoniului.

Pe timpul desfășurării acțiunilor polițiștii au aplicat un număr de 12 sancțiuni contravenționale, fiind retrase două certificate de înmatriculare.

Pe timpul desfășurării acțiunii polițiștii au efectuat testări în rândul conducătorilor auto, cu privire la consumul de alcool și au adresat acestora recomandări cu privire la o conduită rutieră preventivă.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate