Incident MORTAL seara trecută în PIATRA-NEAMȚ: un bărbat a căzut în gol de pe o punte pietonală. Cadrele medicale nu au mai putut interveni pentru a-l salva

0

La data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de pe o punte pietonală și ar fi decedat.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din Piatra-Neamț, ce se deplasa pe o bicicletă, ar fi trecut de gardul de delimitare al unui șantier în lucru, ce era îngrădit cu plase metalice și mesaje de avertizare, ar fi pătruns pe puntea pietonală, căzând în gol de la o distanță de aproximativ 6 metri.

Din nefericire echipajul medial sosit la fața locului a constatat decesul bărbatului.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, a transmis Inspector Ramona Ciofu – IPJ Neamț.

Din informațiile primite ar fi vorba despre puntea de la ștrand.

Condoleanțe familiei!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate