Cât câștigă lunar directorul companiei Apa Serv?

0

Pentru că salariul directorului companiei de apă a fost un subiect de mare interes de-a lungul timpului, l-am rugat pe domnul Vlad Angheluță, directorul companiei Apa Serv să ne spună cât câștigă lunar:

R: Ați intrat acum în poziția de director, prin concurs. Cât este salariul, bani în mână? Aici am avut cea mai mare discuție.

V.A: Tot timpul salariul directorului a fost și mereu va fi subiect de discuție, niciodată n-a fost în afara legii, acum salariul brut al directorului este de 18.000 de lei, deci cam 10.000 de lei net – 100 de milioane vechi, 2000 de euro. Vorbim și în euro că de multe ori s-a rostogolit și s-a trâmbițat acea sumă de 7000 de euro – sumă neadevărată nici măcar atunci, în condițiile unui salariu mai mare în perioada respectivă.

Acum acționăm într-un nou cadru legal cu un contract de mandat pe o perioadă mai lungă și, v-am spus, 18.000 de lei brut, 10.000 de lei bani în mână, ca să știe toată lumea cât este salariul actual al directorului Angheluță.

Întregul material video poate fi urmărit mai jos:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate