Expoziție de păpuși, la Biblioteca Județeană

0

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează o expoziție de păpuși românești și străine din colecția Mariei Tamaș, în perioada 4-8 decembrie 2023, în vitrinele din spațiul expozițional de la parterul Corpului A.

Vernisajul expoziției va avea loc joi, 7 decembrie, de la ora 16:30 și va include un moment muzical de colinde interpretate de Sorana Mihaela Dascălu.

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț a mai găzduit o expoziție de păpuși, sub genericul „Arădeanca și păpușile copilăriei“ – cu circa 100 de exponate din colecțiile particulare Maria Tamaș și Iulian Gorea –, care a fost vernisată miercuri, 31 mai 2023, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului. Cele mai multe păpuși din acea expoziție erau realizate la Fabrica de Jucării Arădeanca, preponderent înainte de 1989.

De asemenea, Maria Tamaș a susținut, recent, tot la bibliotecă, un atelier de creație vestimentară pentru păpuși, destinat copiilor cu vârsta de cel puțin 9 ani.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate