Zona Spitalului de la Bisericani a devenit locul favorit al urșilor – De dimineață, Moș Martin a venit însoțit

1

În ultimele zile, ursul își face simțită prezența tot mai des prin zona Spitalului de Pneumoftiziologie de la Bisericani, ba mai mult decât atât, dacă în nopțile precedente își făcea apariția un singur exemplar, iată că în această dimineață, în jurul orei 4:30, acesta a venit însoțit: „A fost semnalată prezența a doi ursi in com. Alexandru cel Bun, in apropierea Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani (la blocuri).”, au transmis reprezentanții ISU Neamț.

Oamenii din zonă au fost avertizați cu privire la prezența animalelor sălbatice prin intermediul mesajelor de tip RO-Alert, iar autoritățile au urmat protocolul standard pentru a îndepărta urșii.

În încercarea de a face haz de necaz, că la asta se pricepe românul cel mai bine, oamenii spun că fiarele sunt chiar pașnice și caută doar să se trateze, însă vă sfătuim totuși să nu vă apropiați de ele, pentru a evita orice situație dramatică.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Cititor spune

    Așteptăm și pe ceilalți, la cum reacționează autoritățile

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate