Acțiunea de strângere de fonduri pentru copiii de la Institutul Clinic Fundeni, un succes la meciul Ceahlăul – FC Argeș

0

În timpul partidei CSM Ceahlăul – FC Argeș Pitești (2-0) conducerea clubului pietrean a acceptat ideea organizării unei acțiuni de strângere de fonduri pentru copiii internați în Institutul Clinic Fundeni. Iar concluzia este că ideea a fost un succes, informează clubul Ceahlăul.

”Suma adunată de la spectatori în timpul meciului CSM Ceahlăul – FC Argeș a fost mai mare decât ne așteptam. Țin să le mulțumesc tuturor celor care au ales să ne ajute și, dacă aș putea, aș face-o personal. Am trăit joi emoții speciale și clipe incredibil de frumoase după meci când am realizat că oamenii au dat din puținul lor pentru o cauză care este atât de departe de Piatra Neamț. Mulțumim tururor”, a spus Adina Petre.

Banii strânși, ceva mai mult de 2000 de lei, vor fi utilizați, pe lângă alții, pentru ca pe 9 decembrie 2023, soția lui Patrick Petre (n.r. jucător Ceahlăul), Adina, împreună cu Asociația Magic Smart Charity, să acorde tuturor celor internați în unitatea spitalicească amintită cadouri și momente speciale.

Adina Petre și prietenii săi de la Asociația Magic Smart Charity vor merge la Institutul Clinic Fundeni pentru a duce cadouri copiilor internați acolo, dar și mamelor care le sunt alături. S-a pregătit un spectacol de magie pentru copii, un candy bar cu tematică de Crăciun, surprize și program pentru mămici, adică servicii de coafor, manichiură și pedichiură.

transmite CSM Ceahlăul Piatra-Neamț

Aici – click puteți citi mai multe detalii despre inițiativă și, de asemenea, puteți face o donație dacă doriți.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate