O femeie din Neamț se confruntă cu acuzații extrem de grave: este bănuită că ar fi încercat să îi ia viața fostului soț

0

Compartimentul de informare din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ este împuternicit să aducă la cunoştinţă publică următoarele:

La data de 21.11.2023, organele de cercetare penală din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Târgu Neamţ au fost sesizate cu privire la faptul că, în jurul orei 19:45, în timp ce inculpata P.M.M. şi persoana vătămată P.V., foşti soţi, se aflau la domiciliul comun situat pe raza judeţului Neamţ, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între aceştia a izbucnit un conflict verbal şi fizic, ocazie cu care inculpata i-a aplicat persoanei vătămate două lovituri cu un cuţit în zona toracică stânga şi a coapsei drepte, cauzându-i leziuni care au necesitat transportul acesteia la Spitalul Orăşenesc Tg. Neamţ. S-a înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped. de art. 193 al. 1 şi al. 2 din Cod penal raportat la art. 199 al. 1 Cod penal.

Ulterior, cauza a fost declinată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, prev. şi ped. de art. 32 Cod penal raportat la art. 188 Cod penal cu aplicarea art. 199 al. 1 Cod penal.

Prin referatul din data de 22.11.2023, Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Neamţ, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive a inculpatei P.M.M., pe o perioadă de 30 de zile, cerere admisă prin încheierea pronunţată de Tribunalul Neamţ la data de 22.11.2023, în dosarul nr. 2451/103/2023.

Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea și arestarea preventivă reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități ce nu pot să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Comunicat de presă

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate