Victorie! Ceahlăul a învins FC Argeș la Piatra-Neamț și își întărește poziția în play-off, Liga 2

0

Astăzi, 23 noiembrie, de la ora 19.30, pe stadionul de la Piatra-Neamț s-a disputat meciul Ceahlăul – FC Argeș. Partida de la Piatra-Neamț a deschis etapa a 14-a a sezonului regular de Liga 2, penultima programată în 2023.

A fost un meci cu miză importantă pentru echipa antrenată de Cristian Pustai, mai ales că galben-negrii se luptă pentru locurile din play-off (primii 6 clasați). Ceahlăul a venit după un egal reușit la Buzău, 1-1 cu Gloria, iar de două jocuri este neînvinsă.

Echipa Ceahlăul a intrat în forță astăzi pe teren, încă din primele minute ale jocului cu FC Argeș. În minutul 7, Azdren Llullaku a înscris primul gol pentru galben-negri, din penalty.

În minutul 15, Ceahlăul primește din nou lovitura de la 11 metri, însă se ratează.

În minutul 31, Patrick Petre înscrie al doilea gol pentru Ceahlăul.

Pe lângă golul înscris pentru galben-negri, Patrick Petre și soția sa, Adina Petre, au jucat un rol important la acest meci. Prin Asociația Magic Smart Charity, cei care au fost prezenți la meci au putut deveni îngeri pentru copiii de la Institutul Clinic Fundeni, putând face donații în bani, dar și haine sau jucării noi. Evenimentul caritabil va avea loc pe 9 decembrie 2023, la București, la Institutul Clinic Fundeni. Amănunte aici – click.

A doua repriză a meciului s-a desfășurat fără mari emoții pentru nemțeni. Scor final 2-0.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate