Zeci de amenzi în urma unor activități specifice desfășurate de polițiști – Pe lângă sancțiuni a fost reținut un permis de conducere și retras un certificat de înmatriculare

0

La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii s-au aflat în teren desfășurând activități specifice pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor rutiere și a celor contra patrimoniului.

Astfel, în intervalul orar 11:00-13:00, acțiunile au fost desfășurate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, Biroul Rutier Roman și cei din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, pe raza de competență, iar în intervalul orar 11:00-15:00, acțiunile au fost continuate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești.

Polițiștii au aplicat un număr de 64 sancțiuni contravenționale, atât la regimul rutier cât și pentru abateri de la normele de conviețuire socială.

Pe timpul desfășurării acțiunii polițiștii au efectuat testări în rândul conducătorilor auto, cu privire la consumul de alcool, fiind reținut un permis de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Sursa/Imagini: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate