Ciprian Șerban: „PSD a eliminat inechitățile dintre pensionarii care au muncit și au contribuit la fel (…) USR a votat împotrivă”

0

Prin adoptarea Legii pensiilor, PSD a realizat unul dintre cele mai importante obiective politice ale sale: reformarea sistemului public de pensii.

„Ne-am demonstrat consecvența și hotărârea de a face dreptate. Am eliminat inechitățile între pensionarii care au muncit și au contribuit la fel și putem asigura o creștere continuă și sustenabilă a veniturilor acestora.”, a transmis Ciprian Șerban, liderul grupului PSD în Camera Deputaților.

O altă realizare menționată de Ciprian Șerban este încadrarea în termenul stabilit cu reprezentanții Comisiei Europene. De asemenea, acesta a evidențiat îndeplinirea obiectivului de eliminare a pragului de 9,4% din PIB, care, după spusele acestuia, a fost „stabilit cu cinism de USR în PNRR și care însemna înghețarea pensiilor până în 2070.”

Ciprian Șerban a declarat că PSD înțelege pe deplin PNRR și că promisiunea făcută pensionarilor este una sfântă pentru partid. În același timp, el a respins acuzațiile de ignoranță și populism aduse de către USR și Partidul Național Liberal (PNL), afirmând că PSD a demonstrat că este conștient de implicațiile și responsabilitățile asumate în cadrul PNRR.

De asemenea, Ciprian Șerban a felicitat cei 199 de colegi deputați, dintre care 100 sunt membri PSD, care au votat în favoarea Legii Pensiilor, subliniind astfel angajamentul partidului față de pensionarii români. El a evidențiat și faptul că USR a votat împotrivă, subliniind diferențele de abordare dintre cele două partide în ceea ce privește reforma sistemului de pensii.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate