[IMAGINI] Un nou PROTEST la Piatra Neamț, în această dimineață – nimeni nu aude, nimeni nu vede…

0

Astăzi, 21 noiembrie, angajații Casei Județene de Pensii Neamț au continuat seria protestelor în fața instituției, marcând a 13-a zi consecutivă de manifestații. De la ora 8:30 dimineața, preț de o oră, protestul a adunat un număr semnificativ de participanți determinați să-și facă auzite nemulțumirile în ceea ce privește condițiile de muncă și remunerația.

Acest act de protest nu este un eveniment izolat, ci face parte dintr-un efort național al angajaților din acest domeniu, care au ales să-și facă vocea auzită în fiecare județ al țării. Cererile lor sunt clare: „oprirea discriminării” și „salarii egale cu cele ale funcționarilor publici”. Angajații afirmă că, deși desfășoară aceeași activitate vitală pentru societate, diferențele salariale dintre ei și funcționarii publici sunt semnificative și inacceptabile.

Este inacceptabil să observi cum angajații din alte ministere se bucură de avantaje și salarii considerabile, în timp ce ei sunt obligați să suporte de ani de zile umilința și lipsa de respect din partea guvernanților, care ar trebui să le apere interesele.

În ciuda eforturilor repetate de a-și aduce nemulțumirile în atenția autorităților, angajații din sistemul de pensii par să se confrunte cu un zid de indiferență. Lucrurile nu se vor opri aici, acest tip de protest va continua, iar dacă nu se vor lua măsuri, se va ajunge cu siguranță la o grevă generală.

De menționat este faptul că activitatea cu publicul este suspendată pe timpul desfășurării protestelor, oamenii au voie să stea în incinta clădirii pentru a nu le fi pusă în pericol sănătatea din cauza temperaturilor scăzute, însă ghișeele sunt închise.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate