Cum au ajuns doi nemțeni după gratii, din cauza nucilor – Ce prejudiciu au cauzat

0

La data de 13 noiembrie a.c.,  polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bodești au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Bodești, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de furt.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, la data de 13 noiembrie a.c., în intervalul orar 14:30-16;00, persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului persoanei vătămate, de unde ar fi sustras un număr de  10 saci cu nuci, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 300 lei.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei, două persoane cu vârste de 28, respectiv 31 de ani, din Crăcăoani și Borlești.

În urma administrării materialului probator, cele două persoane cu fost reținute pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Pentru prevenirea infracțiunilor de furt polițiștii vă recomandă:

Curtea casei și împrejurimile acesteia trebuie să fie bine iluminate, în special pe timpul nopții. Acest fapt îi poate descuraja pe potențialii hoți.

Nu lăsați obiecte valoroase la vedere în curte. Păstrați curtea bine întreținută și ordonată pentru a da impresia că proprietatea este locuită și supravegheată.

Asigurați ușa sau poarta casei cu încuietori puternice și rezistente. Verificați periodic starea acestora și dacă sunt funcționale.

Evitați să împărtășiți informații personale cu străinii. Nu oferiți indicii despre absența dumneavoastră de acasă.

Colaborați cu vecinii, aceștia pot semnala orice activitate suspectă și pot oferi indicii care să conducă la identificarea rapidă a autorilor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate