La finalul săptămânii pornesc semafoarele pe străzile Mihai Viteazul și Petru Rareș

3

Începând de joi, 09.11.2023, ora 09:30 vor fi pornite noile semafoare pe strada Mihai Viteazul, iar de vineri, 10.11.2023, aceeași oră, vor fi pornite și pe strada Petru Rareș. Și pentru aceste două străzi semafoarele vor funcționa inițial în sistem local, timp de o lună, perioadă în care Sistemul de Management al Traficului va colecta date pentru o funcționare optimă.

Le aducem la cunoștință șoferilor că la intersecțiile cu străzile Mihai Stamatin, Valea Albă și Aleea Ulmilor există semafoare la cerere, cu senzori (bucle inductive)  în asfalt. Pentru ca senzorul să înregistreze prezența mașinii în fața semaforului și să ofere culoarea verde, vehiculul trebuie oprit înaintea marcajului transversal pentru oprire, la limita trecerii de pietoni.

În primele zile de funcționare, Poliția Locală va fi prezentă la fața locului pentru fluidizarea traficului și preîntâmpinarea oricăror probleme ce ar putea apărea. Îi rugăm pe șoferi și pietoni să fie atenți și să respecte toate regulile de circulație. De asemenea, rugăm participanții la trafic de pe acest tronson să nu oprească/staționeze pe partea carosabilă. Aprovizionarea spațiilor comerciale la agenții economici din zonă se va face doar în spațiile amenajate de către proprietari, în afara părții carosabile și a trotuarelor.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Comunicat transmis de Serviciul de Comunicare al Primăriei Piatra-Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Vasile spune

    Mai bine nu le porneau! Nu este admisibil sa aștepți verde pentru a vira la STG pe Aleea Ulmilor… și când se face verde? Ce sa vezi? Au verde și aia care coboară și trebuie sa le dai prioritate de dreapta! Ce rost mai are acel semafor? Suntem proști. Rău de tot!

  2. Bogdan spune

    Si podu de la spital ! pe cand ?

  3. Cornel spune

    Se va mai circula pe podul de la spital?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate