Scandal cu lovituri într-un club din Neamț: cinci persoane au fost reținute iar astăzi urmează a fi prezentate Parchetului (VIDEO/FOTO)

0

La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Oniceni se află mai multe persoane recalcitrante.
 
Polițiștii s-au deplasat la fața locului stabilind faptul că, în noaptea de 4 spre 5 noiembrie, în jurul orei 00:30, la un club din localitatea Oniceni, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict izbucnit spontan, 5 persoane și-ar fi aplicat reciproc lovituri, prin comportamentul astfel manifestat fiind tulburată ordinea și liniștea publică.
 
Având în vedere materialul probatoriu administrat în cauză, la data de 07 noiembrie a.c., organele de cercetare penală din cadrul Secției de Poliției Rurală Ion Creangă, au dispus măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de 5 persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 40 de ani.
 
La data de 08 noiembrie a.c., persoanele în cauză urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, în vederea propunerii luării unei măsuri preventive.

Foto/Video: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate