Senatorul Răzvan Cuc: „Circulă zvonuri” că PNL scade în sondaje la Neamț

0

Senatorul social-democrat Răzvan Cuc a făcut astăzi o declarație în care arată că PNL începe să piardă încrederea populației la Neamț pe fondul strategiei conducerii liberale de a ataca încontinuu PSD.

Ce vești l-au destabilizat în așa hal pe președintele PNL Neamț, încât de câteva zile nu poți deschide un site local de știri fără să dai peste un comunicat PNL, o declarație adesea patetică sau o inițiativă administrativă fantezistă a șefului liberal?! Circulă zvonuri pe surse că ultimele sondaje realizate chiar de liberali arată că promovarea scandalurilor, a atacurilor la persoană și fanteziile administrative, precum cea recentă din Consiliul Local Târgu-Neamț, au adus PNL la un scor cu 1 în față.

Rupt de realitate, domnul Lazăr se înscrie în categoria ultimilor președinți liberali care promovează ura față de PSD, uitând că fără mâna pe care le-am întins-o noi acum doi ani, România nu ar fi putut fi guvernată. Asta pentru că marea “căsătorie” PNL- USR s-a destrămat înainte să înceapă.

Acum, strategul de la Neamț visează din nou la alianțe de dreapta. Păi le-ați încercat de câteva ori și au funcționat până NE-AȚI DUS ȚARA ÎN PRĂPASTIE.

Poate vă amintiți de convenția democrată și de daunele aduse țării de scandalurile acelei perioade. Sau de guvernele Orban-Cîțu-Barna, când ați cumpărat vaccinuri de patru ori mai mult decât populația României. Și acum… aceeași strategie?! “Ne unim în dreapta împotriva PSD!”

Chiar credeți că mai puteți manipula opinia publică? O să vedem la vot, domnule Lazăr.

Sau publicați sondajele cu scorul PNL din județul Neamț. Că dacă nu, o facem noi.

a declarat senatorul Răzvan Cuc, PSD Neamț, pe pagina sa de socializare
Sursa foto: Razvan Cuc

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate