Meciul cu Steaua București se anunță dificil: accidentări multiple în lotul CSM Ceahlăul Piatra-Neamț

0

CSM Ceahlăul Piatra Neamț înfruntă pe CSA Steaua București pe Stadionul ”Steaua” joi, 26 octombrie 2023, de la ora 17:00. Meciul va fi transmis în direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Înaintea acestei partide, antrenorul Cristian Pustai are însă numeroase probleme de lot în urma accidentărilor din ultima perioadă, informează clubul sportiv.

Matei Moraru a suferit o fractură la brațul drept în meciul cu CSC 1599 Șelimbăr și trebuie să stea trei săptămâni cu mâna în ghips. În locul său, fiindcă Moraru este jucător care ajuta la alcătuirea lotului pentru că intră la categoria ”underi”, a fost cooptat în lot un alt junior, Ionuț Canea.

Azdren Llullaku a ieșit și el accidentat la genunchi în meciul cu Șelimbăr, dar sunt speranțe reale ca să fie refăcut până la partida cu CSM Slatina. Va absenta sigur în duelul cu CSA Steaua. A făcut pregătire separat de echipă după jocul din etapa 9, însă este convins că după recuperarea pe care o face alături de kinetoterapeutul Cosmin Stan va fi apt de joc sâmbătă, 4 noiembrie 2023, când la Piatra-Neamț vine CSM Slatina.

O altă problemă de sănătate care dă bătăi de cap conducerii tehnice este absența portarului Stefan Krell. Austriacul are ruptură musculară și nu poate reveni mai devreme de trei săptămâni. Astfel, titularul va fi ales între Boison Winney și Alexandru Barna.

Va absenta cu CSA Steaua și Patrick Petre. Mijlocașul ofensiv nu a făcut antrenamente alături de echipă în ultimele zile din cauza unei răceli puternice și nu a făcut deplasarea la București.

Declarație Cristian Pustai înaintea partidei cu CSA Steaua:

Toate meciurile sunt foarte grele, unele au și alte conotații, așa cum este și acesta pentru că echipa Steaua și-a câștigat dreptul de promovare și anul trecut, este una dintre cele mai bune echipe din această ligă și e clar să ne așteaptă un meci dificil într-un templu al fotbalului românesc. Sperăm că ne vom descurca, fiindcă ne recomandă și jocurile bune pe care le-am făcut și noi în acest sezon competițional. Este un campionat strâns, după cum vedeți sunt multe echipe diferențiate de punte puține, astfel că orice punct contează.

Nu avem timp prea mult să fim dezamăgiți după ultimele rezultate. Din contră, noi trebuie să fim primii care încercăm să le dăm jucătorilor acea stare de meci. Dacă privim clasamentul și ne gândim la cele trei meciuri terminate la egalitate, pe care le-am fi putut câștiga și am fi avut cu șase puncte mai mult, poate vorbeam altfel acum, mai liniștiți, mai zâmbitori. Așa, suntem încă în stare de luptă, pentru că este o luptă continuă și fiecare bătălie și fiecare punct contează.

Știm că Steaua este o echipă care pe teren propriu joacă spectaculos, au suporteri, acolo este un templu al fotbalului și își respectă blazonul. Au marcat multe goluri, au și primit multe, dar este o echipă a cărei motivare poate fi o problemă. Este o echipă care participă în Liga 2 și nu are drept de promovare, dar joacă foarte bine”.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate