Acțiune pentru combaterea delictelor silvice în Neamț: lemn transportat ilegal, confiscat

1

La data de 20 octombrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au au depistat în trafic, pe raza localității Rediu, o autoutilitară, condusă de un bărbat de 54 de ani, din Poiana Teiului, care transporta material lemnos, fără documente de proveniență.

În urma inventarierii materialului lemnos, împreună cu specialiști din cadrul Ocolului Silvic Tazlău a rezultat o cantitate transportată  de 4,5 m.c. material lemnos, aceasta fiind confiscată de polițiști și predată Ocolului Silvic Tazlău.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional în baza Legii 171 din 2010.

***

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au au depistat în trafic, pe raza localității Borlești, o autoutilitară, condusă de un bărbat de 51 de ani, din aceeași localitate, care transporta material lemnos, fără documente de proveniență.

În urma inventarierii materialului lemnos, împreună cu specialiști din cadrul Ocolului Silvic Tazlău a rezultat o cantitate transportată  de 3,5 m.c. material lemnos, aceasta fiind confiscată de polițiști și predată Ocolului Silvic Tazlău.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional în baza Legii 171 din 2010.

***

La data de 20 octombrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au au depistat în trafic, pe DC 125 Borlești, o autoutilitară, condusă de un bărbat de 41 de ani, din Borlești, care transporta material lemnos, fără documente de proveniență.

În urma inventarierii materialului lemnos, împreună cu specialiști din cadrul Ocolului Silvic Tazlău a rezultat o cantitate transportată  de 9,29 m.c. material lemnos, aceasta fiind confiscată de polițiști și predată Ocolului Silvic Tazlău.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional în baza Legii 171 din 2010.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Cristina spune

    Cei mai vinovați sunt pădurari care nu stau in teren și proprietari pleacă fata documente că lipsește intenționat pădurarul care trebuie să elibereze documente, pădurarilor le convine de minune că cu foaia de transport Ramasa poate el sa întocmească documente în scop personal pe lemn furat

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate