Pista de atletism de pe Stadionul Municipal va fi deschisă tuturor pietrenilor

0

„Așa cum bine știți, mâine, de la ora 10:00, redeschidem pista de atletism de pe Stadionul Municipal „Ceahlăul” printr-un eveniment inedit cu două curse de alergare pentru adulți și copii.

După deschiderea oficială de mâine, accesul pe pista de alergare va fi liber pentru toți pietrenii, după același program de funcționare ca până acum:

Luni – Vineri: 06:00 – 09:00 și 18:00 – 21:30

Sâmbătă – Duminică: 06:00 – 09:00 și 15:00 – 21:30

Cei care vor să folosească pista de alergare trebuie să aibă echipament sportiv. Excepțiile de la programul de funcționare sunt competițiile sau evenimentele sportive oficiale, când accesul pe pista de atletism este suspendat.

Mă bucur să văd că spiritul de comunitate, de unitate și de competiție sănătoasă devine din ce în ce mai activ în Piatra-Neamț. Știu că pista de alergare este un loc în care mulți pietreni vin să facă mișcare, iar de sâmbătă ea se va redeschide nu doar oficial, ci și publicului larg, pentru toți pietrenii.” a declarat primarul Andrei Carabelea.

Serviciul Comunicare

(Foto: captură video Municipiul Piatra-Neamț)

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate