Prețuri astronomice pentru un loc de parcare în Piatra-Neamț: în curând va trebui introdusă o altfel de plată, nițel cam sumbră…

5

Pentru un loc de parcare pe străzile situate în spatele culoarelor de mobilitate urbană cetățenii au ajuns să scoată din buzunare până la 2000 de lei la licitație, asta în condițiile în care salariile au rămas încadrate la capitolul „o mare mizerie” iar prețurile produselor aflate pe rafturile magazinelor sunt acelea pe care le știm cu toții, adică mari, aberante și respectiv S.F.

Din sursele noastre există cel puțin un asemenea loc de parcare undeva în cartierul Precista pentru care proprietarul unei mașini mai scumpe a plătit nu mai puțin de 10.000 de lei.

Prin urmare, sfatul nostru este să adoptați un regim de viață sănătos (că oricum „scofeturile”costă), să vă hidratați corespunzător, să mai reduceți din consumul de alcool și tutun în speranța că va veni o zi în care se va introduce plata cu un rinichi sau un lob hepatic. Cu tot hazul de necaz, se pare că am ajuns într-un punct în care doar cei cu o anumită potență financiară își vor mai permite să circule cu mașina…și cu toate organele rămase neatinse, în poziția lor anatomică.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. Mihai spune

    Numai în Piatra și în câteva orașe din țară se întâmplă asta.In Craiova,spre exemplu,un loc de parcare costă 66 lei anual și se plătește odată cu impozitul pe mașină…Rușine celor care administrează orașul Pt Neamt și care în mod voit nu au vrut să facă funcțional în cadrul primăriei un sistem pe care avea posibilitatea în acest an sa pună mâna pe totul de la firma Parking…

  2. Eu spune

    Măi dragă, ai un haz nebun!

  3. Irimia Anca spune

    Deci din 1996 de când plătim închirierea locului de parcare l-am cumpărat până la o adâncime de dăm de petrol și gaze naturale, nu vi se are că e așa?

  4. Diogene spune

    Totul pleacă de sus,de la primărie..că s-a dorit cândva că parkingul sa fie preluat de către primărie,dar nu s-a reușit ..

  5. elias spune

    cum se procedeaza o astfel de licitatie? e cu plic inchis?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate