(NEAMȚ) Accident cu victimă, în miez de noapte, produs de un tânăr în stare de ebrietate

0

În noaptea de 16 octombrie a.c., în jurul orei 00:10, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Luminiș.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Piatra Șoimului , ce se deplasa din direcția Roznov spre Negulești ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism ce se afla staționat, fiind proiectat ulterior în rigola din fața unui imobil.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei tinere, în vârstă de 21 de ani, pasager în autoturismul în cauză.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.”, a declarat insp. Ciofu Ramona – IPJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate