Accident cu multiple victime, dintre care una încarcerată, la Girov (ULTIMA ORĂ/FOTO)

0

În această dimineață, la ora 08:35 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în satul Căciulești din comuna Girov.
La locul solicitării s-au deplasat patru echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA) din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.
În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. În urma impactului o persoană a rămas încarcerată (conducător auto). Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au acționat pentru descarcerarea victimei pe care au predat-o echipajului SMURD TIM. Victima, o femeie în vârstă de 31 de ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului după care a fost transportată la UPU Piatra Neamț.
Un bărbat de 46 de ani (conducătorul celuilalt autoturism) a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului dar a refuzat transportul la spital.
Alte două persoane, o femeie de 41 ani și o minoră de 7 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, acestea fiind preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la UPU Piatra Neamț.
Pompierii au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.
”, a declarat Cpt. Irina Popa, ISU Neamț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce o femeie în vârstă de 31 de ani, din aceeași localitate, ar fi condus un autoturism, pe strada Mihai Corbu, în localitatea Căciulești, ar fi acroșat un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din județul Vrancea, care circula pe drumul prioritar pe DJ 156A.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri, cu vârste de 7 și 41 de ani, din ultimul autoturism și al conducătorului auto de 46 de ani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Insp. Ciofu Ramona, IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate