Cadouri pentru EL: cum să faci cele mai reuşite surprize

0

Cadoul ideal pentru EL nu trebuie neapărat să fie scump, sofisticat sau ieşit din comun. Este mai important să faci daruri din suflet, să ţii cont de pasiunile şi preferinţele celui ce urmează să-l primească şi să îţi doreşti să îi aduci zâmbetul pe buze.

Să alegi cadoul potrivit pentru EL poate fi floare la ureche, în special dacă ţii cont de câteva lucruri esenţiale.

Iată cum poţi face cele mai reuşite surprize pentru bărbatul special din viaţa ta:

Parfumuri bărbăteşti

Parfumurile bărbăteşti sunt o alegere foarte inspirată dacă vrei să îţi surprinzi iubitul cu un dar clasic. În ziua de astăzi ai o mulţime de parfumuri bărbăteşti din care să alegi, de la arome fresh şi orientale şi până la arome elegante.

Precum în cazul parfumurilor de damă, casele de modă şi parfumeriile renumite se întrec în a lansa produse inedite în fiecare an şi în cazul parfumurilor pentru domni.

Atunci când alegi un parfum pentru el ţine cont de stilul lui de viaţă pentru a-l surprinde plăcut. Spre exemplu, parfumurile sport sunt ideale pentru cei cu un stil de viaţă activ. Dacă partenerul tău prefera ţinutele elegante, alege o aromă rafinată.

Experienţe unice

Există o mulţime de experienţe ce se pot face cadou, de la sesiuni de sporturi extreme şi până la cursuri sau bilete la spectacole deosebite. Dacă vrei să îţi surprinzi partenerul cu o experienţă unică, este o idee bună să iei în considerare hobby-urile şi activităţile sale preferate. Dacă el este pasionat de muzică, oferă-i în dar bilete la concertul preferat, iar dacă lui îi place să încerce lucruri noi, îi poţi face cadou un salt cu paraşuta sau o experienţă de raliu.

Nu te grăbi să oferi în dar experienţe unice fără să te asiguri că nu există conflicte în ceea ce priveşte programul lui sau al vostru.

O cină romantică

Nu trebuie neapărat să cheltui sume mari de bani pentru a ți surprinde plăcut partenerul. Îi poți oferi un cadou de care să te ocupi chiar tu personal și care să fie exact pe gustul lui. Pentru a pregăti o cină romantică nu ai nevoie decât de o bucătărie liberă și de câteva rețete atent alese.  O mulțime de preparate se pot pregăti rapid, cu ingrediente ușor de procurat și fără să petreci ore în șir în bucătărie. Dacă optezi pentru o cină romantică nu uita să pregătești și atmosferă. Optează pentru lumânări parfumate, alege un decor adecvat pentru masă și un vin bun de care să vă bucurați împreună.

Bijuterii pentru bărbaţi

Cine spune că doar doamnele pot să poarte bijuterii?  Există o mulțime de modele de bijuterii special realizate pentru bărbați de care domnii se pot bucura. În general, bijuteriile pentru bărbați se pot realiza dintr-o mulțime de materiale, ceea ce înseamnă că vei găsi modele pentru toate bugetele. Printre cele mai populare materiale se numără metalele prețioase, precum argintul sau aurul, dar și alte materiale, cum ar fi pielea.

Ca să alegi ușor bijuteria potrivită pentru el, cel mai bine este să ții cont de stilul său vestimentar. Spre exemplu, unui bărbat care se îmbracă sport i se vor potrivi accesoriile din piele sau din materiale textile.

Piese vestimentare clasice

Piesele vestimentare clasice sunt alegerea ideală dacă îți dorești un dar care să reziste probei timpului. Printre cele mai populare astfel de piese pentru bărbați se numără cămășile, sacourile, pantalonii din stofă, dar și pardesiurile sau paltoanele. Este o idee foarte bună să te inspiri din piesele pe care el deja le are în dulap. Spre exemplu, dacă observi că acesta poartă cămăși cu croi slim fit, în nuanțe neutre, îi poți oferi în dar o astfel de piesă, într o nuanță pe care nu o are deja în  garderobă. 

Atunci când faci cadou haine este o idee bună să ții cont de calitatea materialului, nu doar de brand sau de croi. În acest fel vei putea să oferi un dar de care el să se bucure pentru mai mult timp.

Accesorii

O altă idee inspirată de cadou pentru el o reprezintă accesoriile. Dacă vrei să faci un astfel de cadou ai o mulțime de accesorii din care să alegi, de la eșarfe și portofele și până la curele sau butoni de cămașă. Accesoriile pentru bărbați se găsesc foarte ușor, atât online cât și în magazinele din mall sau din centrele comerciale. Acest lucru reprezintă un avantaj în special dacă ești în criză de timp sau dacă îți dorești un cadou care se poate mula pe mai multe tipuri de buget.

Poţi alege uşor cadouri pentru domni atunci când ţii cont de hobby-uri, interese, dar şi de stilul vestimentar şi personalitate. Există o mulţime de daruri inspirate pentru care poţi opta, de la accesorii şi bijuterii şi până la experienţe unice sau parfumuri bărbăteşti.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate