Conferința educațională Marea Mișcare la Piatra-Neamț

0


Conferința educațională Marea Mișcare este un eveniment bazat pe cultură alternativă și dezvoltare personală, ce va fi găzduit în incinta Teatrului Tinerului din Piatra Neamț, în Sala Mare, pe data de 7 octombrie.

Scopul evenimentului este cel de a încuraja educarea tinerilor din județul Neamț și nu numai, în domenii ce privesc dezvoltarea personală, dezvoltarea abilităților financiare, emoționale, spirituale și sportive, oferindu-le noțiuni ce le pot fi utile pe parcursul vieții.

Evenimentul va fi moderat de Cătălin Striblea, un adevărat om de radio, cu o experiență de peste 30 de ani, iar cei 4 speakeri ce vor aborda subiectele amintite anterior sunt: Iancu Guda, Cezar Amititeloaie, Cristian Andrei și Dan Damaschin. Subiectele dezbătute de aceștia vor fi strategii de economisire, planificare financiară, dezvoltarea abilităților mentale și emoționale, idealuri religioase și culturale și nu în ultimul rând, promovarea sportului și a unei alimentații sănătoase. Invitații aleși au ani de experiență în spate, cunoștiințe deprinse și aplicate, pentru a putea oferi sfaturi avizate în domeniu, persoanelor la început de drum.

Temele abordate de-a lungul conferinței sunt pentru a ajuta și a ghida viitorul tinerilor, privind aceste aspecte cheie ale vieții, încercând să creștem nivelul de cunoștiințe și conștientizare, dezvoltarea abilităților practice, schimbarea mentalităților și comportamentelor.

Ca scop caritabil, o parte din donațiile strânse în timplul evenimentului vor fi direcționate către Centrul Mifne România, din Piatra Neamț, ce introduce în țara noastră metoda inovatoare Mifne, pentru tratarea bebelușilor cu risc de autism în primele etape ale vieții.


Locurile disponibile la eveniment sunt în număr de 260, însă doritorii ce nu reușesc să ajungă pot vedea transmisia live pe pagina de Facebook Marea Mișcare și canalul de YouTube. Totodată, va fi și un proiector în exteriorul clădirii, alături de care vor fi amplasate aproximativ 100 de scaune, accesul aici fiind gratuit.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate