Marea Mișcare: Hub-ul cultural-educațional de la Piatra-Neamț va fi inaugurat în curând

0

Scopul caritabil al celei de a II-a ediții Marea Mișcare fost realizat, întrucât un container ce ține loc de bibliotecă și centru comunitar pentru pictură și muzică, a ajuns astăzi, 22 septembrie, în parcarea hotelului Central Plaza din Piatra-Neamț și va fi inaugurat în data de 6 octombrie.

Conceptul de hub educațional se bazează pe ideea de a crea un mediu de învățare favorabil care să stimuleze creativitatea, gândirea critică și colaborarea. Poate fi o modalitate eficientă de a reuni cursanții, educatorii și resursele într-un singur loc, creând o experiență de învățare cuprinzătoare.

Containerul va găzdui aproxim 1000 de cărți, iar cei interesați pot lua o carte acasă, lăsând alta în schimb. Are și două zone destinate muzicii și picturii, în care se pot desfășura diferite ateliere, iar pe exterior se regăsește îndemnul „CITEȘTE!”.

În prezent mai necesită mici lucrări de amenajare, atât la interior, cât și la exterior, însă va fi gata de deschidere, pe data de 6 octombrie.

Pentru ca hub-ul educațional să-și îndeplinească cât mai bine scopul, va fi mutat o dată la 3-6 luni, în diferite zone: parcarea de la Hotel Central Plaza, cartierul Văleni, Ștrandul Municipal, iar în următorul an ar putea ajunge în fiecare cartier din oraș.

Pe această cale dorim să invităm și alte asociații sau fundații să desfășoare evenimente educaționale la noul hub din Piatra Neamț, venite în sprijinul copiilor din medii defavorizate.
Nu în ultimul rând, mulțumim partenerilor și sponsorilor care ne-au fost alături în acest proiect și cu ajutorul cărora am reușit să ne atingem obiectivele propuse.

transmit reprezentanții Marea Mișcare


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate