Conferință de presă AUR Neamț, 21.09.2023 (VIDEO)

0

Alianța pentru Unirea Românilor, Organizația Județeană Neamț, a organizat o conferință de presă joi, 21 septembrie la sediul AUR Piatra-Neamț.

Conferința a fost susținută de deputatul Mitrea Dumitrina, coordonatorul județean AUR Ionuț-Valeriu Poețelea și vicepreședintele de organizare județean Vasile Pop.

Printre subiectele abordate s-au numărat: stângerea de semnători pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu, măsurile fiscal bugetare, linia verde pentru consulate lansată de AUR, participarea împreună cu delegația României la întâlnirea cu omologii portughezi din Comisia de Afaceri Europene, lansarea listei de candidați la alegerile din 2024 pentru Parlamentul European ce a avut loc la data de 16 septembrie, la Constanța, propuneri legislative, incidentul de la tabăra de tineret AUR de la Constanța și alte probleme identificate la nivel județean.

Pentru mai multe informații, urmăriți materialul video:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate