O elevă a liceului din Borca, pe podium la Festivalul-concurs național de muzică și dans „Ritmuri de toamnă – pe meleaguri nemțene” (VIDEO)

0

Todirica Medeea Maria, elevă a liceului Mihail Sadoveanu din Borca – Neamț, în clasa a VII-a, a participat la Festivalul-concurs național de muzică și dans „Ritmuri de toamnă – pe meleaguri nemțene”, unde într-o strânsă competiție a obținut la secțiunea muzică populară – premiul 1, iar la secțiunea doină – premiul 2. Aceste premii sunt la categoria de vârstă 13-14 ani.

Eleva studiază canto popular de aproximativ 2 ani și a adunat în palmares numeroase premii și trofee la diverse concursuri naționale și internaționale.

Totodată face parte și din grupul folcloric vocal „Florile Stânișoarei” coordonat de prof. BONDAR Marcela.

„Acești copii sunt o oază de relaxare și fericire pentru mine, sunt mândră că îi pot modela și inima mea e plină de bucurie și emoție când văd că munca și perseverenta lor sunt răsplătite. Le urez tuturor elevilor mei mult succes în continuare!”, a declarat prof. Bondar Marcela.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate