Carambol în Piatra-Neamț: victimele au ajuns la spital

0
FOTO: Cititor

La ora 14:10, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în municipiul Piatra-Neamț, pe strada Dimitrie Leonida.


La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț și SAJ Piatra Neamț.
În evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme în care se aflau câte două persoane.
Două persoane, o femeie de 52 de ani și un bărbat de 23 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Acestea au fost preluate de echipajele SMURD TIM și SAJ și transportate la UPU Piatra Neamț.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor și vor curăța carosabilul de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.

a transmis ISU Neamț

COMUNICAT IPJ:

La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 14:05, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în Piatra-Neamț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat, de 55 ani, din Girov, conducea un autoturism, pe strada Dimitrie Leonida, din direcția Bacău spre Bicaz, ar fi efectuat viraj la stânga pe strada Muncii, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, din Bârgăuani, ce se deplasa din sens opus.

În urma impactului ultimul autoturism ar fi fost proiectat într-un autoturism ce ar fi intenționat să pătrundă de pe strada Muncii pe strada Dimitrie Leonida.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto de 19 ani și a unei pasagere, în vârstă de 52 de ani, din ultimul autoturism.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier, a transmis Inspector Ramona Ciofu – IPJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate