În atenția instituțiilor: Suspiciuni rezonabile la Spitalul din Piatra-Neamț

2

Atragem atenția instituțiilor cu atribuții, dar în special conducerii Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, că există cel puțin un angajat asupra căruia planează suspiciuni serioase cu privire la calitatea sa de consumator, dar și de distribuitor de substanțe interzise.

Dacă în alte instituții este complicat să fie depistați consumatorii, la spital, teoretic, angajații ar trebui să facă periodic analize pentru a le monitoriza starea de sănătate, în ideea de a nu fi contractată vreo boală pe care să o transmită celor internați. Nu credem că ar fi chiar foarte complicat să se introducă în setul de analize și testarea specifică pentru identificarea substanțelor interzise.

Credem că majoritatea angajaților spitalului ar fi de acord cu acest lucru, mai ales că reputația lor este în joc și imaginea unității medicale ar putea fi grav deteriorată de reținerea unui angajat care consumă sau, mai rău, distribuie.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Gav spune

    Se știe de mult timp de acest individ dar este ruda cu cineva cu influență probabil de asta nu se iau măsuri…chiar daca a apărut articolul..astazi este la servici…

  2. Mircea spune

    Ar trebui sa se facă aceasta testare pentru a termina cu bombele din presa!Știu ca în general apar tot felul de articole unele mai bomba decât altele,dar asta e presa noastră!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate