ACUM: accident în Neamț (posibil grav) pe DN15 (FOTO)

0

ISU Neamț informează că acum câteva momente a avut loc un accident rutier pe DN15, la ieșirea din comuna Horia. Forțele de intervenție se deplasează la fața locului în aceste momente.

La ora redactării acestui articol nu se cunosc mai multe detalii, dinamica fiind în desfășurare. Revenim cu noi date precum și cu un comunicat oficial în cel mai scurt timp.

Foto: captură video cititor

COMUNICAT ISU NEAMȚ:

În jurul orei 12:20, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 15 în comuna Trifești. În evenimentul rutier au fost implicate o autoutilitară in care se afla doar conducătorul auto și un autoturism în care se aflau trei persoane
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman.
Până la sosirea pompierilor cele patru persoane s-au autoevacuat din cele două autovehicule.
Un bărbat de 66 de ani a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD TIM.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor
, a transmis Căpitan Irina POPA – ISU Neamț.

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 15D, în afara localității Trifești, a avut loc un eveniment rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 66 ani, din Piatra-Neamț, conducea o autoutilitară, din direcția Roman spre Piatra-Neamț, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Trifești, ce se afla staționat, în vederea efectuării manevrei de pătrundere pe un drum comunal.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a unei pasagere, în vârstă de 7 de ani, din ultimul autoturism.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

a transmis insp. Ciofu Ramona – IPJ Neamț

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este crash-2.jpg

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate