Fața nevăzută a inconștienței: o minoră căreia i-a fost încredințată mașina a provocat un accident rutier, rănind două persoane/NEAMȚ

0

La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ209B, în afara localității Borca, a avut loc un eveniment rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce o minoră de 16 ani, din Borca, conducea un autoturism, pe DJ 209B, în afara localității Borca , din direcția Mălini spre Borca, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani, din județul Suceava, ce se deplasa din sens opus.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto de 58 de ani și a unei pasagere, în vârstă de 57 de ani, din același auto.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că autoturismul a fost încredințat spre a fi condus de minora de 16 ani, de un tânăr de 26 de ani, din Borca.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul spre a fi condus de o persoană ce nu deține permis de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate