Momente dificile pentru portarul echipei Ceahlăul în Maroc, în zona afectată de cutremur

0

Portarul echipei Ceahlăul, Boison Wynney, a fost convocat la naționala Liberiei care ar fi trebuit să joace astăzi, 9 septembrie 2023, în Maroc. Duelul ar fi trebuit să aibă loc la Agadir, numai că acest oraș se află la 100 de kilometri de epicentrul cutremurului de magnitudine 6.8 pe scara Richter care a avut loc vineri noapte în țara din Nord-Vestul Africii. Meciul a fost anulat.

Din păcate, potrivit unor date recent raportate, sunt peste 1000 de persoane decedate și peste 1000 de răniți.

Boison Wynney a transmis următorul mesaj:

„Sunt bine. Și eu și colegii mei suntem bine. Ne-am speriat foarte tare și am stat toată noaptea în afara hotelului de frică să nu se întâmple și altceva. În tot orașul Agadir a fost mare agitație, dar, din ce știu, nu au existat persoane decedate aici, ci numai persoane rănite. Ne pare rău pentru poporul marocan. Este greu de spus altceva în astfel de momente când totul trece pe planul al doilea. Nu ne mai poate interesa fotbalul acum”.

Naționala Liberiei urmează să ajungă azi acasă, pentru ca pe 12 septembrie să joace meciul amical programat în Ghana. Maroc – Liberia ar fi contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni, dar urmează a se vedea când se va reprograma acest meci, mai transmite Ceahlăul.

Confederația Africană de Fotbal a anunțat că toți jucătorii vor purta banderole negre pe braț la meciurile din preliminariile Cupei Africii, în semn de solidaritate cu victimele cutremurului din Maroc.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate