Ia să vedem, primarul Andrei Carabelea poate face ce le cere pietrenilor să facă?

1

Într-o postare recentă, primarul Andrei Carabelea propune pietrenilor să lase la o parte mașinile în prima zi de școală și să se deplaseze cu transportul în comun. ”Să renunțăm la stresul drumului și al parcării alegând transportul în comun…. Doar ca să nu umbrim emoția primului clopoțel cu nervi și claxoane.”, zice primarul în frumoasa sa postare.

Ideea primarului este una bună și o susținem, doar că îi lansăm o provocare. În prima zi de școală să facă poze cum duce un copil cu transportul în comun la școală și apoi, la toate festivitățile de deschidere a anului școlar, unde sigur va merge ca în fiecare an, să se deplaseze cu transportul în comun exact cum le cere el pietrenilor în fața cărora va vorbi la aceste festivități.

Chiar ar fi jenant ca primarul să vină la festivitățile de deschidere a anului școlar cu mașină și șofer, în timp ce le cere celorlalți prezenți la aceste festivități să vină cu autobuzele.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Sergiu spune

    Am lăsat mașina și am mers cu autobuzul, împreună cu soția și cei 2 copii preșcolari. Dimineața nu a fost aglomerație în trafic, am înțeles că festivitățile de deschidere au avut program decalat. La ora 12, tot cu autobuzul, trafic acceptabil, având în vedere situația. Singura problemă ar fi mirosul din autobuz, vrem să călătorim civilizat, dar suntem certați cu igiena…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate