Primăria Piatra Neamț, iar ne lăsați să trăim în beznă? Este nevoie să intervină din nou Prefectul pentru a remedia problema?

1

Locuitorii de pe strada Grigore Ureche stau în beznă de aproape o săptămână din cauza unui stâlp căzut, oare ce fac persoanele responsabile de mentenanța acestor servicii?

Este de neînțeles cum o problemă atât de vitală pentru siguranța cetățenilor poate fi lăsată nerezolvată atât de mult timp. Această situație nu este una nouă pentru Primăria Piatra Neamț, iar cetățenii au dreptul să fie frustrați și dezamăgiți de lipsa de acțiune din partea autorităților locale.

Data trecută, Prefectul Adrian Niță a fost nevoit să intervină pentru a rezolva problema iluminatului public în zona Dărmănești (click aici pentru articol). Această intervenție ar fi trebuit să fie un semnal de alarmă pentru Primăria Piatra Neamț, arătând că cetățenii nu pot tolera un serviciu atât de esențial precum iluminatul public să fie tratat cu neglijență, motiv pentru care au ajuns să ceară ajutor în altă parte.

Întrebarea care se pune acum este: ce așteaptă Primăria Piatra Neamț pentru a acționa în acest caz? Este inacceptabil să lași cetățenii în beznă timp de câteva zile întregi, punându-le în pericol siguranța pe străzi. Iluminatul public nu este o comoditate, ci o măsură esențială pentru a preveni infracțiunile și accidentele de circulație.

Este de datoria primăriei și a consilierilor locali să se asigure că resursele necesare sunt alocate pentru întreținerea și repararea sistemului de iluminat public din oraș. În plus, trebuie să existe un mecanism eficient de monitorizare a stării acestui sistem și de intervenție rapidă în caz de defecțiuni sau probleme.

Primăria Piatra Neamț trebuie să înțeleagă că cetățenii săi au dreptul la un nivel adecvat de servicii publice, inclusiv la iluminatul stradal funcțional. Neglijarea acestor servicii este nu doar o lipsă de respect față de oameni, ci și o amenințare la adresa siguranței acestora.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. John spune

    Mai grav este faptul că n-au fost puse la loc indicatoarele pentru trecerea pietonilor! Au amenajat traseele de mobilitate fără unele indicatoare de circulație!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate