Fapte și gânduri bune de la generația tânără din Piatra-Neamț (VIDEO)

1

Despre grupul de copii din Piatra-Neamț care vrea să schimbe orașul puțin cu puțin prin mici exemple de fapte bune postate pe canalul de youtube TCHRafa am mai scris.

Ei au strâns hăinuțe pentru copii defavorizați, au hrănit animalele străzii, au igienizat anumite zone ale orașului, au plantat flori și copaci, au oferit flori de 8 Martie, au ajutat la strângerea de fonduri necesare pentru tratamentul unui băiețel bolnav, au curățat zăpada care încurca circulația, graffiti-urile de pe pereții clădirilor și multe astfel de exemple care cu siguranță inspiră generația mai tânără, dar și oamenii de toate vârstele. Toate aceste filmulețe sunt publicate pe Youtube.

Întrucât canalul de Youtube a strâns aproape 500 de urmăritori, copiii au realizat un filmuleț cu o coloană sonoră și versuri care sintetizează toate aceste sfaturi de a ne implica împreună pentru o societate mai bună, mai curată, cu mai multă empatie față de semeni.

Puteți urmări activitatea acestora abonându-vă la canalul de Youtube: click aici.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Vasile Chiriac spune

    Felicitări Ziarul P. Neant. Arătați faptul că generația tânără (copii) se implica benevol pt. că orașul s a arate mai bine. Deci se poate s a publicati ceva fara conotații politice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate