Bărbat din Neamț, reținut de Poliție pentru multiple infracțiuni/Iată de ce a fost în stare

0

La data de 6 septembrie, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 47 de ani, din Războieni, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și rănirea sau schingiuirea animalelor.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, la data de 3 septembrie a.c., bărbatul de 47 de ani ar fi adresat amenințări asupra mamei sale, în vârstă de 78 de ani, de natură să-i provoace acesteia o stare de temere și ar fi exercitat asupra sa acte de violență.

Totodată, bărbatul în cauză, folosindu-se de un topor, ar fi exercitat acte de violență asupra unei cabaline.

În cauză a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, fiind emis un ordin de protecție provizoriu.

Bărbatul de 47 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate