Piese de mobilier şi accesorii must-have pentru un living funcţional şi în tendinţe

0

Sufrageria este, cu siguranţă, una dintre cele mai vânate încăperi din orice locuinţă. Practic, aici ne petrecem majoritatea timpului atunci când suntem acasă, citind o carte, vizionând un film, distrându-ne alături de cei dragi sau pur şi simplu relaxându-ne după o zi plină. Prin urmare, amenajarea sa ar trebui să fie o adevărată prioritate, motiv pentru care îţi vom prezenta câteva dintre piesele de mobilier şi accesoriile must-have care trebuie să se regăsească în decorul oricărui living modern şi în tendinţe, dar şi confortabil şi funcţional.

Mese pentru living – Deşi mesele nu sunt neapărat elemente prioritare în amenajarea unei sufragerii, rolul practic al acestora nu poate fi subestimat. Fie că alegi să serveşti cina, să îţi răsfeţi musafirii cu o cafea sau să organizezi o seară de jocuri de societate împreună cu prietenii, practic nu te poţi lipsi de măsuţe. În plus, acestea joacă un rol major şi în ceea ce priveşte estetica unui living, astfel că este important să te orientezi către modelele care se pliază pe stilul şi atmsofera generală pe care vrei să le obţii. În acest sens, este bine de ştiut că ExpoMob propune modele variate de mese moderne pentru sufragerie, pe care le poţi descoperi la doar un click distanţă şi le poţi comanda la fel de simplu şi rapid, oricând şi de oriunde te-ai afla.

Modele precum masa living ALLEGRO din sticlă, 160x80x75 cm, masa CRISTAL din sticlă, 150x90x77 cm sau masa MAX, 980x80x78 cm sunt doar câteva din cele care de abia aşteaptă să fie integrate în locuinţa ta, pentru a-ţi oferi atmosfera pe care o cauţi. În plus, aici găseşti şi mese extensibile pentru living, perfecte pentru eficientizarea spaţiului, dar şi pentru funcţionalitatea deplină. Pentru a mulţumi pe oricine şi pentru a se ridica la înălţimea aşteptărilor săi, ExpoMob vine cu o mulţime de propuneri, aşa că acum este momentul să intri pe site-ul celor de aici, să accesezi categoria şi să-ţi alegi preferatele. Mai ales că raportul calitate-preţ este unul foarte bun, deci ai parte de condiții excelente pentru a face cumpărături atunci când vine vorba de piesele de mobilier potrivite pentru camera de zi din locuinţa ta. 

Canapea, scaune şi fotolii – Aceste piese de mobilier trebuie să îşi găsească locul în orice sufragerie, deoarece completează foarte bine decorul şi sunt şi foarte utile. Ţine cont de calitate în alegerea lor, deoarece doar o canapea sau nişte scaune şi fotolii bine alese pot da funcţionalitate maximă unui living, şi asigură-te că îţi oferă tot confortul de care ai nevoie, mai ales dacă îţi place să primeşti des vizitatori.

Piese de mobilier cu rol de depozitare – De cele mai multe ori, sufrageria poate fi folosită nu doar ca oază de relaxare, ci şi ca loc pentru depozitarea lucrurilor personale. Fie că vorbim despre dulapuri, rafturi suspendate, etajere, noptiere sau comode, cert este că fiecare dintre acestea joacă un rol foarte important în realizarea unei sufragerii nu doar atractive, ci şi practice, astfel că nu puteau să lipsească de pe lista pieselor de mobilier şi accesoriilor must-have pentru un living modern şi funcţional.

Oglindă – O oglindă aşezată corect poate completa cu brio decorul oricărui tip de living şi poate face ca spaţiul pe care îl ai la dispoziţie să pară mult mai mare şi mai primitor, aşa că de ce să nu foloseşti acest accesoriu pentru a oferi camerei de zi un alt aspect aproape fără niciun efort?

Covor – Un covor te poate scoate din impas atunci când nu ştii cum să completezi şi să pui în evidenţă piesele de mobilier din living într-o manieră cât mai armonioasă. Deşi la prima vedere covorul poate fi considerat un accesoriu aproape nesemnificativ, în realitate însă acesta poate avea un impact major asupra camerei de zi, atât din punct de vedere estetic, cât şi practic.

Acum că ştii care sunt cele mai importante piese de mobilier şi accesorii de care ai nevoie pentru amenajarea şi dotarea corespunzătoare a sufrageriei tale, nu îţi rămâne decât să tragi o fugă în magazinul ExpoMob sau să accesezi magazinul online pentru a-ţi alege favoritele, la cel mai bun raport calitate-preţ de pe piaţă.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate