Cutii poștale și aviziere bloc diverse modele, disponibile la cutiipostale.ro

0

Deși suntem în epoca digitală, când primim știrile fie prin e-mail, fie prin alte mijloace, unele lucruri nu se vor demoda niciodată.

Vorbim aici, desigur, despre corespondența care ajunge la noi cu ajutorul cutiilor poștale. Aici este locul unde aproape zilnic primim diverse materiale publicitare, scrisori particulare sau de la instituții oficiale sau diverse mandate poștale.

Tot aici se mai pot primi cărți sau vederi poștale sau diverse înștiințări de la asociația de proprietari. Iar dacă există și un avizier, este și mai bine, aici se afișează diverse  anunțuri de interes public, care poate fi citite de către toți locatarii.

Cutii poștale, diferite modele și aviziere bloc

Nu există scară de bloc care să nu conțină cutii poștale pentru toți locatarii săi și aviziere. Este esențială achiziționarea acestora, deoarece este locul ideal de primire a corespondenței, dar nu numai. Întotdeauna cutiile poștale, în special cele personalizate, sunt cele care vorbesc despre gusturile locatarilor. Și de altfel, un set de cutii postale bine întreținut arată și gradul de civilizație de pe o scară de bloc.

Așadar, nu mai este nicio surpriză că în fiecare scară de bloc se găsesc cutii postale bloc, în diverse forme și mărimi. Magazinul online cutiipostale.ro se ocupă cu producerea, dar și comercializarea lor, pe dimensiuni, la cerere. Mai mult chiar și montarea este tot asigurată de către această firmă, pentru clienții din capitală.

Produse clasice sau moderne, disponibile imediat din stoc sau la comandă

Pentru asociațiile de locatari care vor să reînnoiască vechile cutii poștale sau chiar au nevoie urgent de un set complet, pot apela cu încredere la stocul de la cutiipostale.ro. Și asta deoarece aici sunt executate cutii poștale pentru bloc de tip module, într-o gamă largă de modele și culori. Lucru bine de știut, acestea pot fi montate atât la exterior, cât și la interior și pot fi comandate la prețuri de producător, fără adaos suplimentar.

Cutiile poștale pot fi de tip standard sau premium, cu uși de inox, cu număr decupat sau ușă placată cu sticlă de tip Lacobel.

Cutiile poștale sunt fabricate din tablă rezistentă, sunt sudate prin puncte și vopsite în câmp electrostatic, pentru o rezistență mărită a culorii. Combinațiile de culori sunt maro, bej, antracit și gri. Ele vin însoțite la livrare de yală din oțel cromat prevăzută cu două chei. 

Aviziere, dar și suport pliante, dimensiuni la cerere

Tot de pe site-ul cutiipostale.ro se mai pot vizualiza, dar și comanda aviziere pentru scările de bloc, dar și suporturi speciale pentru pliantele publicitare. Fie că sunt deja pe stoc sau confecționate la comandă, acestea beneficiază de calitate garantată, dar și de servicii de garanție. Echipa de profesioniști oferă consultanță în domeniu, fiind gata să execute orice gen de lucrare în acest sens.

Pentru clienții mai exigenți, există și produsele premium, placate cu sticlă Lacobel care pot face o notă distinctă într-un bloc modern construit.

Produsele sunt livrate cu ajutorul firmelor de curierat la nivel național. Calitatea este garantată. Pentru comenzi și alte detalii accesați site-ul oficial.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate