Accident în Neamț, cu victimă

0
foto: ziarbicaz.ro

Astăzi, 25 august, s-a produs un accident rutier în comuna Bicaz Chei, sat Ivaneș. Din primele informații, se pare că este o victimă, un șofer care ar fi plonjat cu autovehiculul pe care îl conducea într-o albie. La fața locului sunt prezente echipajele de intervenție.

Astăzi, în jurul orei 12:00, a fost anunțat, prin apel la 112, un accident rutier în comuna Bicaz-Chei, satul Ivaneș, în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în albia unui pârâu, o persoană fiind încarcerată. La locul indicat, s-au deplasat pompierii Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă de intervenție și o ambulanță SMURD de Terapie intensivă mobilă. La sosirea militarilor, victima era scoasă din autoturism de localnici și de un echipaj de ambulanță de la Bicaz și, împreună, au evacuat-o din albia pârâului la ambulanță. Persoana în cauză este un tânăr de 21 de ani, care a fost preluat conștient, dar cu multe traumatisme de către echipajul TIM, și a fost transportat la spital.

a transmis ISU Neamț

La data de 25 august, în jurul orei 12:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier BDNE Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Bicaz Chei.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 21 ani, din Bicaz Chei conducea un autoturism, în aceeași localitate, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un parapet metalic și plonjând în albia pârâul Ivaneș.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

a transmis insp. Ciofu Ramona – IPJ Neamț

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este albiee-771x1024.jpg

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate