Modernizarea infrastructurii rutiere în comuna Bodești continuă (FOTO)

0

Într-un demers menit să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor din comuna Bodești și să faciliteze tranzitul prin zonă, primarul Marinel Barna a anunțat desfășurarea unui nou proiect de modernizare a infrastructurii rutiere. Acest proiect vizează asfaltarea și reamenajarea a 5 kilometri de drum.

Eforturile administrației locale din Bodești sunt vizibile în momentul actual, cu asfaltul turnat și pregătirile pentru includerea rigolelor și a acostamentelor. Indicatoarele și marcajele rutiere sunt, de asemenea, parte integrantă a acestui proiect.

„Toate acestea vor duce la un confort sporit pentru cei care locuiesc în zonele respective, dar și pentru cei care doar le tranzitează.”, precizează primarul Marinel Barna.

Primarul a mai dezvăluit și planurile pentru viitor. „Sperăm să demarăm și următorul proiect de 7,5 kilometri, astfel încât să ajungem la un procent de peste 90% din drumurile comunei modernizate.” a declarat acesta.

Proiectul de modernizare a infrastructurii rutiere din comuna Bodești reprezintă un pas important către o comunitate mai bine conectată, mai sigură și mai deschisă spre noi oportunități legate de turism sau pentru dezvoltarea economiei locale.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate