Filmul unui accident, surprins de Poliție: șoferul a refuzat să oprească la semnalul regulamentar iar în final, după o urmărire sănătoasă, s-a oprit în stâlp (VIDEO/NEAMȚ)

0

La data de 20 august, în jurul orei 18:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în timp ce desfășurau activități de supraveghere a traficului, pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie, au depistat un autoturism ce se deplasa cu viteza de 86km/h.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, procedându-se la urmărirea acestuia, până pe strada Cutului, unde autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, acroșând un stâlp din lemn.

Din fericire, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Pe timpul desfășurării urmăririi, autoturismul a fost înregistrat cu viteza de 119 km/h.

Conducătorul auto, un bărbat de 51 de ani, din Dumbrava Roșie, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Totodată, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3.480 lei, fiind dispusă măsura suspendării permisului de conducere, pe o perioadă de 120 de zile.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate